AYAhuasca ondersteund je bewustwording

HomeAyahuascaAyahuasca ceremonieVoor wieOver onsContact
AGENDARESERVERENTARIEVENNAZORGFAQVOORBEREIDING

AYAWAKENINGS AYAHUASCA CEREMONIES

AYAhuasca ondersteund je bewustwording

´t Molentje

+31 (0)6 14 93 25 83

4515 RE IJzendijke

info@ayawakenings.nl

Nederland, Zeeuws-Vlaanderen

www.ayawakenings.nl

Voor wie is de Ayahuasca ceremonie?

wat moet je weten voordat je aan een Ayahuasca ceremonie deelneemt


Onze Ayahuasca ceremonie is geschikt voor een ieder die persoonlijke groei en bewustwording belangrijk vindt. Ben je bereid om aan jezelf te werken om beter, sterker in het leven te staan en wil je je bewustwording verbeteren? Dan is de Ayahuasca ceremonie iets voor jou! Helaas mag niet iedereen aan deze ceremonie deelnemen.


Wanneer mag je niet deelnemen aan een Ayahuasca ceremonie? Bij epilepsie, hersenbloedingen, bloedziekten, ernstige nieraandoeningen, neurologische aandoeningen, instabiele diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, instabiele geestelijke aandoeningen zoals bijv schizofrenie, psychose of borderline mag je niet aan de Ayahuasca ceremonie deelnemen.


Ayahuasca bevat een MAO-remmer en mag niet gecombineerd worden met onder andere de volgende medicijnen: antidepressiva, bètablokkers en bloeddrukverlagers. Bij zwangerschap en het geven van borstvoeding raden wij het gebruik van Ayahuasca af. Bij twijfel neem aub contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden en de risico’s

contra-indicaties

Bij Ayawakenings kunnen er geen ceremonies plaats vinden voor:


Zwangere vrouwen


Jongeren onder de 18 jaar


Mensen die een pacemaker dragen


Bij onderstaande gezondheidsklachten adviseren wij uw huisarts te raadplegen


Hart en bloedvataandoeningen


Een lage of hoge bloeddruk


Chronische aandoeningen


Gebruik van bepaalde medicatie zoals o.a. antidepressiva en bloeddrukverlagers

Ayawakening

Voor Ayahuasca ceremonies met professionele begeleiding

Ayahuasca ceremonie

Wat gebeurt er tijdens je reis met Ayahuasca?


Tijdens de Ayahuasca ceremonie maak je een diepe innerlijke reis naar je onderbewustzijn. Door het gebruik van Ayahuasca verandert je bewustzijnstoestand, waardoor je innerlijke waarneming heel sterk wordt. Tijdens deze reis wordt je je bewust van wie je bent, je komt in contact met jezelf en je ervaart een diepe bewustwording. Met Ayahuasca beleef je, in het verleden opgedane beladen, emoties opnieuw, je verwerkt ze en kunt ze daarna loslaten. Er vinden diepe transformatieprocessen plaats.


Onze Ayahuasca ceremonie is geschikt voor een ieder die persoonlijke groei en bewustwording belangrijk vindt. Wil je je bewustzijn verbeteren en ben je bereid om aan jezelf te werken om sterker in het leven te staan? Kom dan en maak jouw reis met Ayahuasca. Wij begeleiden je tijdens je gehele reis. Je zult je niet alleen voelen en je zult ook niet alleen zijn, wij zijn bij jou.


Na je reis met Ayahuasca zal je merken dat er veranderingen hebben plaats gevonden, zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal gebied. Lichamelijk zul je merken dat je je beter kunt ontspannen, vaster en dieper slaapt, dat de weerstand is verbeterd en dat je meer energie hebt.


Op mentaal gebied kan het zijn dat je beschikt over meer zelfinzicht, je meer geduld voor jezelf maar ook voor anderen kunt opbrengen, dat je hoofd ‘helder’ is en dat negatieve overtuigingen zijn vervangen voor nieuwe, positieve gedachten.


Op emotioneel vlak ben je kalmer en rustiger, ben je in staat om meer te kunnen genieten, beschik je over een beter inlevingsvermogen, heb je meer zelfvertrouwen, een eerlijker zelfbeeld en zijn angsten vager of zelfs verdwenen. Na een Ayahuasca ceremonie heb je een groter bewustzijn.


Wij verzorgen al jaren diverse soorten Ayahuasca ceremonies, dit op onze vaste locatie in Zeeland, maar we geven ook op diverse buitenlocaties Ayahuasca ceremonies. Dit doen we overigens niet alleen in Nederland, maar op in diverse andere landen.

ayahuasca ceremonie

De diepe innerlijke reis die je maakt tijdens een Ayahuasca ceremonie, is voor vele deelnemers de “eyeopener” gebleken naar het onderbewustzijn. Tijdens jouw reis maakt Ayahuasca je bewust van wie je van binnen werkelijk bent en waar jouw ziel en je onderbewustzijn mee bezig zijn. Beladen emoties die je vanuit je verleden onbewust belemmeren in je huidige leven, kunnen naar boven komen tijdens de ceremonie. Deze emoties kun je bij ons in een vertrouwde veilige omgeving opnieuw beleven, verwerken en daarna loslaten. Bij de Ayahuasca ceremonie zijn dit de 4 woorden waar het om gaat: vertrouwen, overgave, accepteren en loslaten.


Onze Ayahuasca ceremonie is geschikt voor een ieder die persoonlijke groei en bewustwording belangrijk vindt. Ben je bereid om aan jezelf te werken om beter, sterker in het leven te staan en wil je je bewustwording verbeteren? Dan is de Ayahuasca ceremonie iets voor jou!

Home Ayahuasca Ayahuasca ceremonie Voor wie Over ons Contact Reserveren Agenda Tarieven Nazorg FAQ Voorbereiding
reserveren
NL GB
Mail: info@ayawakenings.nl?subject=AYAWAKENINGS - AYAHUASCA CEREMONY ayahuasca ceremonie Mail: info@ayawakenings.nl?subject=AYAWAKENINGS - AYAHUASCA CEREMONY