Home Ayahuasca Ayahuasca ceremonie Voor wie Over ons Contact
AGENDA RESERVEREN TARIEVEN NAZORG FAQ VOORBEREIDING

AYAWAKENINGS AYAHUASCA CEREMONIES

AYAWAKENINGS

AYAWAKENINGS

´t Molentje

+31 (0)6 14 93 25 83

4515 RE IJzendijke

info@ayawakenings.nl

Nederland, Zeeuws-Vlaanderen

www.ayawakenings.nl

NL GB
Mail: info@ayawakenings.nl?subject=AYAWAKENINGS - AYAHUASCA CEREMONY

OVER ONS

LEES HIER WIE WIJ ZIJNHet team van Ayawakenings bestaat uit Mike en Sander. Wij delen onze interesses op het psychedelische vlak reeds vele jaren en zijn daarnaast hechte vrienden. Onze jarenlange kennis en ervaring hebben we gebundeld in onze ceremoniële werkwijze. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en respect in elkaar en dat laten we zien in onze professioneel persoonlijke begeleiding waarbij we humor niet uit het oog verliezen. We onderscheiden ons met onze eigentijdse manier van werken. De ceremonies zijn aangepast aan de tijd waar we in leven, zodat het voor een ieder goed aanvoelt.


We doen onze ceremonies door middel van rust en meditatie zodat je diep in jezelf je ware ‘ik’ zal vinden. Zo vinden we samen de oerkracht terug die in ons zit. We zijn gevestigd in de prachtige ruime polders gelegen in Zeeuws- Vlaanderen. Omdat set en setting van groot belang is in ons vakgebied, hebben we onze ceremonie ruimte met zorg gekozen.


Onze Ayawakenings locatie is gelegen in Zeeuws- Vlaanderen, nabij het dorpje IJzendijke. Vrij in het landschap, weg van de drukke stad.


Mike Lucas


In mijn vroege jeugd ben ik er door schade en schande achter gekomen dat je persoonlijke ontwikkeling iets is waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Na deze realisatie ben ik mij gaan interesseren in het uitdiepen van het vermogen jezelf te verbeteren met wat de natuur ons te bieden heeft. Ik ben al snel de kracht gaan waarderen die te vinden is in het traditionele plantenbrouwsel Ayahuasca. Als ik nu na ruim 15 jaar terug kijk op mijn persoonlijke ervaring met moeder Ayahuasca kan ik met alle liefde zeggen dat zij een groot aandeel heeft geleverd in hoe ik als mens maar ook als partner, vader en vriend gevormd ben.


Ayahuasca heeft mij het vermogen gegeven om met kalmte moeilijke periodes te doorstaan. En ondanks zware tijden mij toch in staat stelde andere mensen te helpen, waardoor ik de inspiratie bleef behouden om de noodzaak te voelen om te dienen en te helpen waar indien mogelijk.


Ik beleef het dan ook nog steeds elke keer als een eer, om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke proces met moeder Ayahuasca.


SANDER jANSEN


Ik was in mijn jeugd het verkeerde pad ingeslagen, waardoor ik mezelf totaal kwijt was en geen grip had op mijn leven.

Toen ik met Ayahuasca in aanraking kwam heeft dit mij in de diepste zin geholpen.


Ik heb met de inzichten die ik verkreeg door dit krachtige plantenbrouwsel mijn leven een positieve twist kunnen geven.


Door dit alles ben ik dan ook geroepen om met Ayahuasca te gaan werken om zo anderen te kunnen helpen in hun proces naar een krachtig, positief en gelukkig leven


Ayawakenings


We begeleiden je met respect en liefde tijdens jouw reis met Ayahuasca


ONZE LOCATIE


hier een kleine impresse van onze Awakenings locatie

Ayawakenings


Voor persoonlijke Ayahuasca ceremonies vanuit respect en liefde

ayahuasca ceremonie Mail: info@ayawakenings.nl?subject=AYAWAKENINGS - AYAHUASCA CEREMONY