AYAWAKENINGS

we zijn er ook voor je na je Ayahuasca ceremonie

AYAWAKENINGS

we zijn er ook voor je na je Ayahuasca ceremonie

HomeAyahuascaAyahuasca ceremonieVoor wieOver onsContact
AGENDARESERVERENTARIEVENNAZORGFAQVOORBEREIDING

AYAWAKENINGS AYAHUASCA CEREMONIES

´t Molentje

+31 (0)6 14 93 25 83

4515 RE IJzendijke

info@ayawakenings.nl

Nederland, Zeeuws-Vlaanderen

www.ayawakenings.nl

NAZORG

we helpen je graag, ook na de Ayahuasca ceremonie


De meeste mensen voelen zich lichter, rustiger en blijer na een Ayahuasca sessie. Soms kan het zijn dat er in een Ayahuasca ceremonie wat moeilijke stukken zijn langsgekomen of dat je in de dagen na de ceremonie merkt dat je graag nog wat dingen zou willen bespreken.


 Je staat hier niet alleen voor, wij helpen je graag met verwerking en integratie van je ervaringen in de ceremonie.

Je kunt bij ons terecht voor nazorg. Ook als je graag nog even contact zou willen met een van de begeleiders die je hebben geholpen, mail ons dan gerust, dan brengen we jullie in contact.

volgens ons hoort vanzelfsprekend ook nazorg bij een Ayahuasca ceremonie

heb je vragen of wil je praten over bepaalde zaken, neem dan gerust contact met ons op

Begeleiding na je Ayahuasca ceremonie


Na je Ayahuasca ceremonie kunnen personen en zaken anders op je overkomen dan ze bedoeld zijn. De dagen na je ceremonie maak je namelijk veel bewuster mee. Het is dan ook goed om jezelf de gelegenheid te geven om te ervaren wat de Ayahuasca ceremonie voor jou gedaan heeft. Er zullen altijd verschillen zijn per persoon, maar alle inzichten en ervaringen hebben na ongeveer een week een plekje gekregen. Je kunt nu merken dat je veranderd bent. Oude emoties en blokkades staan niet meer op de voorgrond of zijn zelfs verdwenen. Je voelt je lichter, rustiger maar vooral bewuster.


Het kan zijn dat er tijdens de ceremonie moeilijke vraagstukken bij je langs zijn gekomen waardoor je hierover in de dagen na de ceremonie graag verder wil praten. Weet dan, dat je hier niet alleen in staat. Wij helpen je graag met de integratie en verwerking van je ervaringen van de Ayahuasca ceremonie. Ook bestaat de mogelijkheid om in contact te komen met degene die jou bij de ceremonie heeft begeleid. Als je ons hierover mailt of belt, kunnen wij ervoor zorgen dat jullie in contact komen.


Wanneer is het verstandig om contact op te nemen over begeleiding na een ceremonie? Als je geschrokken bent of je angstig voelt omdat je geconfronteerd wordt met emoties die je geen plekje kunt geven. Het zou ook kunnen zijn dat je gevoelens ervaart van somberheid of een leegte voelt. In die gevallen is het wijs om ons te bellen zodat wij je kunnen helpen.


Daarnaast kan het prettig voor jou zijn als je ondersteuning krijgt bij het behouden van de positieve effecten van je ceremonie. Het kan zijn dat je na je ceremonie je houding zou willen veranderen in de relaties met personen maar niet precies weet hoe je dit aan dient te pakken. Of je wilt dichter bij jezelf blijven en je vraagt jezelf af hoe je dit vol kunt houden in de huidige veeleisende tijd. Of ben je andere dingen tegengekomen waar je aan wilt werken? Neem contact op en wij helpen je graag op je weg.

Home Ayahuasca Ayahuasca ceremonie Voor wie Over ons Contact Reserveren Agenda Tarieven Nazorg FAQ Voorbereiding
NL GB
Mail: info@ayawakenings.nl?subject=AYAWAKENINGS - AYAHUASCA CEREMONY ayahuasca ceremonie Mail: info@ayawakenings.nl?subject=Ayawakenings | Ayahuasca ceremonie | Werk aan jezelf | Je bent het waard